despre noi

Autohaus Bavaria RVN ,

Bavaria Individual Carsfirma specializata pe comertul cu autovehicule de calitate superioara, precum si pe importul si exportul acestora. Bucuria pentru autovehicule exclusive si contactul cu oamenii care impartasesc cu noi pasiunea pentru autovehicule frumoase, este ceea ce ne activeaza si ne tine in miscare.

In calitate de comerciant pentru marcile BMW, Audi, Mercedes-Benz, Porsche si Volkswagen va oferim o paleta cuprinzatoare de masini ale acestor firme.Pe langa aceasta veti avea de la noi mereu posibilitatea de alegere intre autovehiculele individuale ale altor producatori de renume.

Realizarea visului dumneavoastra de a avea o masina este mai aproape decat ganditi.

Showroom

Deasemenea venim in intampinarea clientilor nostrii cu oferte de finantare in sistem de leasing financiar si operational, cu dobanzi atractive cuprinse intre 5 si 8%.

Daca sunteti in cautarea unui autovehicul care nu se gaseste in lista noastra de oferte, nu ezitati sa ne trimiteti o cerere.Concentrarea pe marcile alese din gama de top ne permite o vedere de ansamblu asupra intregii piete de autovehicule.

Angajatii nostrii deosebit de amabili va stau la dispozitie in orice moment pentru informatii.Pe langa programul de lucru obisnuit pot fi stabilite desigur la orice ora si termene individuale.

Ne-ar face o deosebita placere daca ati lua contact cu noi.